Asayiş
  • 1.11.2016 15:44

Tecavüze kalkıştı, çoraplarını bırakıp kaçtı

Aydın’ın Didim İlçesi’nde yalnız yaşayan F.G., evine demir korkuluklarını söktüğü pencereden giren bir kişinin, uyurken kendini elle taciz edip, tecavüz girişiminde bulunduğunu belirterek polise şikayette bulundu.

Dört yaşındaki kızıyla yaşayan F.G.’nin Yeni Mahalle’deki bir apartmanın giriş katındaki evine bugün saat 05.00 sıralarında, iddiaya göre penceresini demir korkuluklarını söküp, zorlayarak giren bir kişi, tecavüz girişiminde bulundu. F.G., 155 polis İmdat ihbar hattını arayıp, durumu bildirdi. Eve gelen Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, F.G.’nin ifadesine başvurup, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

'MUTLAKA BİLEN BİRİSİ'

Eşinin cezaevinde olduğunu belirten F.G., "Olay sırasında evimin salonunda uyuyordum. Sabaha karşı birinin bacaklarımı öptüğünü hissettim. Gözümü açtığımda karşımda 1.75 boylarında ve kilolu bir adamı gördüm. Ağzımı kapatarak, üzerime doğru geldi ve elle tacizde bulunup, tecavüze yeltendi. Bağırmam üzerine kaçtı. Kaçarken çoraplarını bile evde bırakmış. Mutlaka, benim küçük kızımla yalnız yaşadığımı bilen birisi. Çok korktum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 1.11.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER