Asayiş
  • 21.10.2021 11:29

Tecavüze uğrayan Aleyna Ağgül'ün ölüm nedeni belli oldu

Erzurum'da dehşet dolu anlar yaşandı… 5 katlı bir apartmanda çıkan yangında evlerinde mahsur kalanlar, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. O anlar objektiflere böyle yansıdı..

Iğdır'da sınıf arkadaşı Göktürk Argın'ın babası Gökhan Argın'ın tecavüzüne uğradıktan sonra 5. kattan atlayarak hayatına son veren Aleyna Ağgül'ün otopsi raporu ortaya çıktı. Açıklanan otopsi raporuna göre Aleyna Ağgül'ün kanında 0,84 promil etanol olduğu ve beyin travmasına iç kanama nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Türkiye'nin konuştuğu Aleyna Ağgül olayında yeni bir gelişme yaşandı. Iğdır'da uğradığı tecavüz sonrası 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ün (18) otopsi raporu tamamlandı.Raporda, kanında 0,84 promil etanol bulunan Ağgül'ün genel beden travmasına bağlı kafatası kemik kırıklarıyla birlikte beyin kanaması, beyin doku harabiyeti, torakal omur ve kot kırıkları ile iç organ ve büyük damar yaralanmasından gelişen iç kanama sonucu öldüğü bildirildi.

"ÖLÜMÜMDEN GÖKHAN ARGIN SORUMLUDUR"

Kent merkezinde, 14 Kasım Mahallesi'nde oturan Aleyna Ağgül, 30 Eylül 2021'de, yaşadığı apartmana bitişik apartmanın boşluğunda ölü bulundu. 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bırakan Aleyna'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 21.10.2021 11:33

İLGİLİ HABERLER