Asayiş
  • 20.5.2019 11:10

Tedavi için giderken kazada öldüler

Kırşehir'de hastaneye tedavi için gidenlerin içinde olduğu otomobil otobüsle çarpıştı. Otobüsün önünde 50 metre sürüklenen otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti.

Kırşehir'de, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü, rahatsızlanan komşularını hastaneye götüren Emre Aydın'ın kullandığı otomobile çarptı. Kazada sürücü Aydın ile otomobilde bulunan 2 kişi yaşamını yitirdi.

 
DHA
Kaza sonrası otomobil ile otobüs bu hale geldi.

OTOBÜSÜN ÖNÜNDE 50 METRE SÜRÜKLENDİLER

Kaza saat 00.30 sıralarında Kırıkkale-Kırşehir karayolu üzerinde meydana geldi. Gürkan İlağ idaresindeki 60 NR 06 plakalı Kiğı Karakoçan firmasına ait yolcu otobüsü, Kırşehir kent merkezindeki Türbe Kavşağı'nda yan yoldan çıkan Emre Aydın yönetimindeki 40 AN 089 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil, otobüsün altında yaklaşık 50 metre sürüklendi.

 
DHA
Kırşehir'deki feci kazadan görüntü.

TEDAVİ İÇİN YOLA ÇIKMIŞLAR

Otomobil sürücüsü Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilden yaralı olarak çıkarılan Burcu (18) ve Yıldız (53) Gökoğuz da, kaldırıldıkları Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Olayda ölen Emre Aydın'ın komşuları olan Burcu ve Yıldız Gökoğuz'u tedavi için hastaneye götürürken, kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 
DHA
Kaza sonrası otomobil hurdaya döndü.
Güncellenme Tarihi : 20.5.2019 11:12

İLGİLİ HABERLER