Asayiş
  • 9.1.2015 16:03

Tekirdağ'da feci kaza, 2 ölü

İstanbul'dan Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesi'ne akrabalarını ziyarete giden 23 yaşındaki Tolga Özcan yönetimindeki 34 LH 1322 plakalı otomobil, Ortaca Köyü yakınlarında henüz bilinmeyen nedenle yoldan çıkarak takla attı. Yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra duran ve hurda yığınına dönen otomobilden dışarı fırlayan sürücünün babası 51 yaşındaki Emin Fuat Özcan ile babaannesi 70 yaşındaki Leman Özcan olay yerinde can verdi. Sürücü Tolga Özcan ve annesi 46 yaşındaki Hülya Özcan ağır yaralandı

Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü Tolga Özcan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Hayrabolu İstasyonu'ndan gelen kaza kırım ekibinin müdahalesiyle çıkarıldı. Yaralılar ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tolga Özcan ve Hülya Özcan'ın hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.

Kaza yerinde ölen Emin Fuat Özcan ve Leman Özcan'ın cesetleri, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:00

İLGİLİ HABERLER