Yaşam
  • 8.10.2008 15:52

TEKİRDAĞ'DA ÜNİVERSİTELİ GENÇ KIZIN SIR İNTİHARI

ENGİN ÖZMEN
TEKİRDAĞ - Muğla'da yaşayan A.P ve H.P'nin 17 yaşındaki kızları B.P, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmara Ereğlisi Meslek Yüksek Okulu Büro yönetimi sekreterliği bölümünü kazandı. Geçtiğimiz ay ailesi ile birlikte Tekirdağ'a gelerek kayıt yaptıran genç kız için Marmara Ereğlisi'nde bir ev kiralandı. Daha sonra Muğla'ya dönen P. ailesi okulların açılması ile birlikte önceki gün Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine geldi. Bir kaç gün birlikte olduğu annesi A.P ve babası H.P ile vedalaşan 17 yaşındaki genç kız
ailesini memleketine yolcu ettikten sonra evde bir süre yalnız kaldı. Akşam üstü eve gelen arkadaşı, B.P'yi baygın halde bulunca 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kız yolda hayatını kaybetti. Hap içererek intihar eden B.P'nin ailesine çok düşkün olduğu ve ailesi için bir not bıraktığı ortaya çıktı. Notta, "Anne ve babacığım siz benim her şeyimsiniz canımsınız. Sizin hasretinize nasıl dayanacağım" yazdığı öğrenildi.
Acı haberi telefonda alan anne A.P'nin baygınlık geçirdiği ve Tekirdağ'a doğru yola çıktıkları bildirildi. Polis, genç kızın neden intihar ettiğini araştırıyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:37

İLGİLİ HABERLER