Spor
  • 3.10.2008 00:55

'TEKLİF GELİRSE GELİRİM!..'

Maçın ardından soruları yanıtlayan Gürkan, yaşının çok genç olmadığını ancak kendisini çok genç hissettiğini ifade ederek, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Daha oynayabilirim. Türkiye'den bir teklif gelmesi halinde bunu kabul edebilirim. Yaşlı genç futbolcu yoktur. İyi veya kötü futbolcu vardır. Ben kendimi iyi hissediyorum" diye konuştu.
Galatasaray ile yaptıkları 1. tur mücadelesinde sarı-kırmızılı ekibin iki maçta da iyi oynadığını ve turu hak ettiğini ifade eden Gürkan, şöyle devam etti: "Biz ise kalitemize uygun futbol ortaya koymaya çalıştık. Bugün de iyi oynadık. Bence Galatasaray'ın penaltısında hakem Ali Sami Yen Stadı'ndan etkilendi. Penaltı değildi. Ben durum 1-1 iken ikinci golü atsaydım iyi olurdu. Artık kendi ligimize döneceğiz."
Galatasaray'ın büyük bir takım olduğunu da vurgulayan Gürkan, "Zannediyorum Galatasaray'a biraz zaman lazım. Zamanla Galatasaray daha iyi futbol oynamaya çalışacaktır" dedi.
Gürkan, bugün giydikleri ve üzerinde "Haç"a benzeyen çizgilerin bulunduğu formaların belirli bir anlam ifade etmediğini de bildirdi. Bellinzonalı futbolcu, bu formanın her zaman giydikleri formalardan birisi olduğunu sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:47

İLGİLİ HABERLER