Asayiş
  • 7.10.2008 12:26

TEKNİSYEN YARDIMCISININ SIR İNTİHARI

FERHAT ÖZER
ŞANLIURFA - Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 15 yıllık teknisyen yardımcısı İbrahim Halil Teker, evinin önünde tabancayla intihar etti.
Edinilen bilgiye göre olay, Sırrın semti Karşıyaka Mahallesi 530. Sokak'ta meydana geldi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Yenişehir Polis Merkezi'nde görevli teknisyen yardımcısı İbrahim Halil Teker (45), henüz bilinmeyen bir nedenle evinin önünde ruhsatlı tabancasıyla kafasına bir el ateş etti. Silah sesinin duyulması üzerine sokağa çıkan komşularının ve çocuklarının durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen cinayet masası ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerini tamamlamalarının ardından,
Teker'in cenazesi Şanlıurfa Belediyesi cenaze aracıyla devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Mahalleliler, kan gölüne dönen caddeyi su ve deterjan dökerek yıkadı. Olay sonrasında mahallede toplanan kalabalık grup, polis tarafından dağıtıldı.
Evli, 6 çocuk babası olan İbrahim Halil Teker'in sakin bir yapıya sahip olduğu, son dönemlerde bunalımda olduğu öne sürüldü.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:40

İLGİLİ HABERLER