Gündem
  • 6.1.2014 12:33

Teknosa' da atama

Teknosa’nın Satış Direktörlüğü pozisyonuna Cenk Öcal ve Asaf Ozan getirildi.

Teknosa açıklamasına göre, satış operasyonunun ikiye ayrıldığı Teknosa’da, Cenk Öcal Kuzey Bölgeden sorumlu olurken, Asaf Ozan Güney Bölgesi Satış Direktörlüğü görevini üstlendi. Her iki isim de Satış Direktörlüğü görevlerinin yanı sıra Teknosa İcra Kurulu Üyesi olarak da görev yapacak.

Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1996 yılında mezun olan Cenk Öcal, 2008 - 2010 yılları arasında da Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü eğitimini tamamladı. Profesyonel iş hayatına 1991 yılında Merloni’de Satış Şefi olarak başlayan Öcal, daha sonra AEG Electrolux’de Marmara Bölge Müdürü, Real Hipermarket’te Departman Müdürü, Loreal Türkiye’de Zincir Mağazalar Satış Müdürü, Alomax Telekom’da Satış Müdürü ve Teknosa’da Bölge Yöneticisi ve Bölge Müdürü pozisyonlarında çalıştı. 2007 yılında Teknosa’da çalışmaya başlayan Cenk Öcal, halen Satış Direktörü – Kuzey pozisyonunda görevine devam ediyor.

Asaf Ozan ise Dokuz Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldu. Profesyonel iş hayatına 1998 yılında İzmir Basın Yayın Ltd.‘de Reklam Danışmanı olarak başlayan Ozan, daha sonra sırasıyla Pilsa’da Muhasebe Elemanı ve Teknosa’da Mağaza Yöneticisi, Bölge Yöneticisi ve Bölge Müdürü pozisyonlarında sorumluluk üstlendi. 2000 yılında Teknosa’da çalışmaya başlayan Asaf Ozan, halen Satış Direktörü – Güney pozisyonunda görevine devam ediyor.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:44

İLGİLİ HABERLER