Ekonomi
  • 31.3.2006 12:41

TELEKOM'DAN MÜJDELİ HABER

ANKARA - Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, şirketin halihazırdaki hizmetleri için daha uygun tarifeler hazırladıklarını belirterek, ''Aboneler telefonla daha ucuza konuşacak'' dedi.
     Paul Doany, Avea'daki Telekom İtalia (TIM) hisselerini Türk Telekom satın almaya karar verirse bunun Türk hükümeti tarafından onaylanması gerekeceğini, hükümetin işleme onay vermemesi halinde ise B planının hisselerin Oger Telekom tarafından satın alınması yönünde olduğunu bildirdi.
     Doany, ''Türk Telekom'un önümüzdeki dönemdeki önceliklerine'' ilişkin soru üzerine, şirketin birinci önceliğinin, şebekelerin kalitesinin artırılması olduğunu, bunun müşterilere geniş bant hizmetlerinin sunulmasına yardımcı olacağını, böylece müşterilerin hem daha fazla hizmet alacağını, hem de telefon görüşmelerini çok daha ucuza yapmasının sağlanacağını kaydetti.
     Paul Doany, Türk Telekom'un halihazırdaki hizmetleri için daha uygun tarifeler hazırladıklarını ve onay için Telekomünikasyon Kurumu'na gönderdiklerini bildirdi.
     Doany, ''Yeni tarifelerle abonelere telefon görüşmelerinde ucuzluk sağlanıp sağlanmayacağı'' sorusuna, ''Evet, telefonla daha ucuza konuşacaklar'' karşılığını verdi. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:41

İLGİLİ HABERLER