Spor
  • 25.1.2014 13:26

Telles'in Taffarel'e verdiği hediye olay oldu

Sarı kırmızılıların genç yıldızı eski takımı Gremio formalarını da beraberinde getirdi. Brezilya'da futbol oynadığı dönemde Internacional'de forma giyen Taffarel'in ezeli rakibinin formasını kabul etmesi Brezilya'da çok konuşuldu.

Ülkesinde özel olarak hazırlattığı ve üzerlerine teknik direktör Roberto Mancini ile kaleci antrenörü Claudio Taffarel’in isimlerini yazdırdığı formaları İstanbul’a getirdi.

Florya Metin Oktay tesislerinde teknik ekibe sürpriz yapan oyuncu, Mancini ve Taffarel’e bu özel formaları hediye etti. İtalyan teknik adam ile vatandaşı Taffarel’in bu jest karşısında  duygulandıkları belirtildi.

Taffarel’in Brezilya’da tuttuğu takımın farklı olmasına karşın formayı kabul ettiği belirtildi. Gremio’nun ezeli rakibinde uzun yıllar forma giyen Taffarel’in bu esnada “Ben Internacional’liyim. Ancak Alex’in bu ince hareketini geri çeviremezdim. Sadece giymek için olmasa gerek, öyle değil mi?” şeklinde esprili bir yorumda bulunduğu öğrenildi. Aynı eyaletin takımları olan Internacional ile Gremio arasında geçmişe dayanan büyük bir rekabet bulunuyor. 

 

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:12

İLGİLİ HABERLER