Gündem
  • 31.3.2018 15:24

Temel Karamollaoğlu: Gaza geldim

Temel Karamollaoğlu: Gaza geldik!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Burdur'da verdiği solcu selamının sebebini açıkladı. Karamollaoğlu, kalabalığı görünce gaza geldiği için bu şekilde selam verdiğini belirtti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Burdur'da verdiği poz çok konuşuldu. Karamollaoğlu'nun verdiği poz, sosyal medyada birçok caps yapılmasına neden oldu.

Milli Görüş işaretini bir kenara bırakıp Che Guevara pozları veren Karamollaoğlu, o anlarda ne yaşadığını anlattı.

"GAZA GELDİK DİYELİM"

SP Lideri, "Biliyorsunuz Burdur için şekerpancarı çok önemli bir geçim kaynağı. Dışarıda da çok büyük bir kalabalık vardı. Normalde bizim kendi işaretimizi yapardım ama dışarıdaki coşkuyu görünce heyecanlandım. Gaza geldik diyelim." diye konuştu.

Karamollaoğlu açıkladı: Nisan ayında Abdullah Gül ile...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Nisan ayında eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir görüşme yapacağını açıkladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP ve İYİ Parti’ye yapacağı ziyaretlerin ardından Nisan ayında da eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e bir ziyaret yapacağını söyledi. Karamollaoğlu,  ziyaretin amacına ilişkin ise  "Adaylık, karar alma gibi değil ama istişare amaçlı bir ziyaret olacak" şeklinde belirtti.

 

Güncellenme Tarihi : 31.3.2018 15:26

İLGİLİ HABERLER