Temizlik yaparken öldü

••1 dk okuma
Temizlik yaparken öldü

Hızlı Özet

“Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki bir apartmanda yalnız yaşayan 90 yaşındaki Hakabir Evmez adlı bir kadın, evinin önünde temizlik yaparken yüksekten düşerek hayatını kaybetti.”


Kızılcahamam Büyük Kaplıca Karşısında bulunan Yüceoğlu Apartmanı 5 numaralı dairede yalnız yaşadığı belirtilen Hakabir Evmez, öğlen saatlerinde evinin önünde temizlik yaptığı sırada ayağının kayması sonucu üç metrelik yüksekten yere düştü. Kafasını yere çarptığı belirtilen yaşlı kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Komşuları, ekmek almaya giderken kapının önünde yerde yatan Hakabir Evmez'i görmesi üzerine polis ve 112 acil servis ekiplerinden yardım istedi.





Polis ve 112 acil yardım ekibi, yaşlı kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Kızılcahamam Cumhuriyet savcının inceleme yapmasının ardından yaşlı kadının cenazesi Kızılcahamam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)-


Bu haber 562 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İstanbul'da gece operasyonu! Dilenci ve değnekçilere ağır darbe
Asayiş

İstanbul'da gece operasyonu! Dilenci ve değnekçilere ağır darbe

İstanbul Beyoğlu'nda güvenlik ve kamu düzenini sağlamaya yönelik geniş kapsamlı denetimlerde, aranan 11 şüpheli yakalanırken mevzuata aykırı 20 iş yeri kapatıldı. Hanutçuluk, dilencilik ve değnekçilik yapan onlarca kişiye adli ve idari işlem uygulanırken, kurallara uymayan eğlence mekanlarına 725 bin lira ceza kesildi, dilendirilen 25 çocuk ise muhafaza altına alındı.

Habervitrini13391 Görüntüleme
Fon soruşturmasında 20 kişiye tutuklama: İşte o isimler
Asayiş

Fon soruşturmasında 20 kişiye tutuklama: İşte o isimler

Fon soruşturmasında Çağlayan Adliyesi’ne getirilen 20 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Tutuklu sayısının 65’e ulaştığı soruşturmada gözler mahkemeden çıkacak karara çevrildi.

Habervitrini12408 Görüntüleme
CHP'li vekili vuran şahıs evinde ölü bulundu!
Asayiş

CHP'li vekili vuran şahıs evinde ölü bulundu!

Aydın’da 10 yıl önce CHP’li Bülent Tezcan’ı silahla yaralayan Abdullah S., bir dairede başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habervitrini13956 Görüntüleme
Anne kendini attı, baba ve 5 yaşındaki oğlu peşinden gitti
Asayiş

Anne kendini attı, baba ve 5 yaşındaki oğlu peşinden gitti

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 31 yaşındaki bir kadının 2. kattaki evlerinin penceresinden atlamasının ardından eşi ve 5 yaşındaki oğlu da aynı pencereden aşağı atladı. Ağır yaralanan aile üyeleri hastaneye kaldırılırken, anne S.Y. doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Baba M.Y. ile 5 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor.

Habervitrini10306 Görüntüleme