Spor
  • 30.9.2011 01:01

TERİM 11'İ BOZMUYOR...

Galatasaray'da 1 günlük iznin ardından Ankaragücü maçı hazırlıkları yeniden başlarken teknik direktör Fatih Terim'in Eskişehirspor maçının kazanan kadrosunda fazla değişikliğe gitmeyeceği, forvette yine Elmander'i , arkasında da oyunda kaldığı süre boyunca faydalı oyunuyla dikkatleri çeken Engin'i görevlendireceği belirtildi.

"Sistemler değil oyun anlayışı maç kazandırır" diyerek oyuncularından sürekli mücadele etmelerini ve ofansif oyun anlayışını benimsemelerini isteyen tecrübeli teknik adamın Eskişehirspor maçının büyük bölümünde ortaya KONULAN futboldan memnun olduğu ve bu oyunu her geçen gün daha uzun süreye yaymalarını istediği öğrenildi.

Fatih Terim'in tam olarak hazır olmadığı için maçlarda uzun süre kullanamadığı Sercan'a verdiği ayrı antrenman programını da yakından takip ettiği ve bu doğrultuda Sercan'ın milli maç nedeniyle lige verilecek aranın ardından takım seviyesine getirilmesinin amaçlandığı vurgulandı.

Birçok futbolcusu milli takımlara gidecek olan sarı kırmızılıların lige verilecek arada hazırlık maçı yapmayı planladığı ve bu yönde de çalışmalaın sürdüğü vurgulandı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:38

İLGİLİ HABERLER