Spor
  • 15.7.2019 23:16

Terim 30 milyon euroluk Fred'i istedi

Galatasaray, ManU'nun yıldızı Fred'i istiyor!

Galatasaray orta saha transferinde büyük oynuyor. Sarı-kırmızılı yönetim Manchester United'ın Brezilyalı futbolcusu Fred'i kiralamak istiyor.

Spor Toto Süper Ligi şampiyon tamamlayan Galatasaray transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Birçok mevki için oyuncu arayışlarını sürdüren Galatasaray, Fatih Terim'in raporlarına göre girişimlerini sürdürüyor.

3 TRANSFER BİRDEN AÇIKLANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde 3 transferini birden resmen açıklayan sarı-kırmızılılar transfer gündemini sallayarak, Adem Büyük, Babel ve Ozornwafor'u resmen kadrosuna kattığı açıklamıştı. Bu transferlerin ardından ise Jimmy Durmaz, Şener Özbayraklı'yı duyuran Sarı-Kırmızılılar'da gelenlerin yanında bazı isimlerle de yollar ayrılıyor. Son olarak Fernando Reges'i Sevilla'ya satan Sarı-Kırmızılılar'da teknik patron Fatih Terim'den orta sahaya takviye yapılması için talimat gelmişti. Jean Michael Seri, Manuel Fernandes derken, Galatasaray'ın gündemine önemli bir isim daha eklendi. Fernandes'in maliyeti, Seri'nin Roma ile görüşmelere başlamasından sonra Galatasaray yönetimi sürpriz bir hamle yaptı.

TERİM'DEN ALBAYRAK'A: ŞARTLARI ZORLAYIN

Fotomaç'ın haberine göre, Cim-Bom, Manchester United'ın geçen sezon 59 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Fred'e (Frederico Rodrigues de Paula) talip oldu.Tüm sezon boyunca sadece 17 maçta forma giyebilen oyuncu için Fatih Terim'in "Şartların zorlanması" yönünde talepte bulunduğu bildirildi. Önceki günkü idmanda ikinci başkan Abrurrahim Albayrak ile yaptığı görüşmede, transferlerin gecikmesi nedeniyle serzenişte bulunan tecrübeli hocanın isteği üzerine Manchester United'a kiralama bedeli olarak 2 milyon euro önerildiği ifade edildi.

 

Güncellenme Tarihi : 15.7.2019 23:19

İLGİLİ HABERLER