Spor
  • 31.5.2020 11:31

Terim aradığı stoperi Denizlispor'da buldu

Galatasaray transferde Trabzonspor'a rakip oldu!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve Trabzonspor, karşı karşıya geldi. Aslan, Denizlispor'un 27 yaşındaki stoperine talip olurken, bu oyuncuyla iki devin dışında birçok kulüp daha ilgileniyor.

Sezon içerisinde takip edilen oyuncularla ilgili liste her geçen gün genişliyor. Özellikle stopere iyi bir yerli alternatif kazandırmak isteyen teknik direktör Fatih Terim'in Denizlispor'un stoperi Oğuz Yılmaz'ı da listesine eklediği ifade edildi.

Balıkesir'de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken, transfer olduğu Denizlispor'da şampiyonluk yaşayarak Süper Lig'de de takımın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Oğuz'un, Ege ekibindeki kontratı da sona eriyor.

Fanatik'in haberine göre maliyet olarak da yük olmayacak oyuncu için sezon bitmeden harekete geçilecek, menajeriyle görüşülecek.

Teknik direktör Bülent Uygun'un defans hattında vazgeçilmezi olan Oğuz'a Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir'in de talip olduğu belirtildi.

Uygun'un sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan deneyimli futbolcunun kadroda tutulması yönünde rapor verdiği, Oğuz'un da Ege temsilcisinde kalmaya sıcak baktığı belirtildi.

Bu sezon yeşil-siyahlı ekipte 19 maça ilk 11'de çıkan Oğuz, 1752 dakika süre aldı.

Güncellenme Tarihi : 31.5.2020 11:33

İLGİLİ HABERLER