Spor
  • 11.5.2013 22:08

Terim Elmander'i gözden çıkardı

Fatih Terim, 2011 yılında transfer edilen ve sarı-kırmızılı takım ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Johan Elmander'i gelecek sezon kadroda düşünmüyor.Akşam Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz sezon attığı goller ve oynadığı futbol ile şampiyonlukta büyük rol oynayan, bu sezon Burak Yılmaz, Drogba ve Umut Bulut'un gerisinde kalan Elmander sezon sonu itibari ile sarı-kırmızılı formaya veda edecek. Yeni sezonda Terim'in planları içerisinde bulunmayan golcü oyuncu için Beşiktaş ve Kasımpaşa nabız yokluyor. İstanbul'da yaşamaktan mutlu olan 31 yaşındaki golcü oyuncu, futbol hayatına burada devam etmeye sıcak bakıyor.

Beşiktaş'tan 2 milyon avro
Bolton'dan bedelsiz olarak Galatasaray'a gelen Elmander'i Galatasaray yönetimi yabancı kontenjanını açmak için uygun bir bedele satmayı düşünüyor. Beşiktaş'ın Elmander için 2 Milyon Euro civarında bir teklif yapacağı öğrenilirken, Kasımpaşa'nın ise daha yüksek bir teklif sunması bekleniyor.

Elmander bu sezon ligde 14 maça çıkarken 4 gol kaydetti, Şampiyonlar Ligi'nde ise 6 maçta forma giymesine rağmen gol atamadı. Tecrübeli golcünün 2014 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER