Spor
  • 18.8.2012 12:36

Terim futbolcularını haşladı

Sezon öncesi talebelerine sert ve ciddi uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adamın, özellikle hakemlere yapılan gereksiz itirazlar yüzünden görülen sarı ve kırmızı kartlar üzerinde durduğu dile getirildi. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa ile oynayacakları Spor Toto Süper Lig karşılaşması öncesinde oyuncularını uyardı.

Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa finalinde hakem Cüneyt Çakır'a fiziki müdahalede bulunduğu gerekçesiyle PFDK tarafından Engin Baytar'a verilen 11 maçlık cezanın ardından harekete geçen Terim'in dün oyuncularıyla Florya Tesisleri'nde özel bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Hakeme itirazdan görülecek gereksiz kartlara çok ağır cezalar vereceğini bir kez daha hatırlatan başarılı taktisyenin, "Artık takımda disiplinsiz hareketlere taviz vermeyeceğim. Sizin göreceğiniz bir kırmızı kart, arkadaşlarınızın emeğine ve kocaman camiaya saygısızlıktır. Takımı gereksiz kartlarla 10 kişi bırakan oyuncuları en ağır şekilde cezalandıracağım. Bu yüzden herkesten sorumlu davranış bekliyorum. Bırakın hakeme itirazı, gerekmedikçe yanına gitmenizi bile istemiyorum. İşte Engin'in bir anlık hatasının bedelinin ne kadar ağır olduğunu gördük." dediği ifade edildi.

Terim'in toplantıda Engin Baytar dışında geçen yıl çok fazla sarı ve kırmızı kart gören Brezilyalı yıldız Melo (13 sarı), Ujfalusi (8 sarı 1 kırmızı) ve yeni transfer Burak Yılmaz'dan (11 sarı 1 kırmızı) bu sezon çok daha dikkatli olmalarını istediği belirtildi.

(Zaman)

 


 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 15:54

İLGİLİ HABERLER