Spor
  • 29.5.2006 00:04

TERİM HANGİ OYUNCULARINI BEĞENDİ!..

HAMBURG - Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Estonya maçında ortaya koydukları futboldan dolayı futbolcularını kutladığını söyledi.
     Fatih Terim, Estonya maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, ''Oyuncularımdan çok çok memnunum. Kazanabilirlerdi ancak olmadı. Rakibi kalemize hiç getirmediler'' dedi.
     Bugün, daha önce şans vermediği futbolcularla sahaya çıktıklarını ifade eden Terim, Mehmet Topuz'un bu formayı ilerde de alacağını gösterdiğini belirterek, "Mehmet her maçta tutarlı, istikrarlı oyunuyla öne çıktı. Murat'ın oyunundan çok memnun kaldım. Nuri yavaş yavaş ısınıyor. Fahri bugün iyiler arasındaydı. Can ile Gökhan da çok çok iyi oynadı. Yetenekli arkadaşlarımızla ilgili rakamlarımız artıyor. Bu genç futbolcuların sayısı arttığında bunları tecrübeli arkadaşlarla birleştirerek, puan maçlarının hazır sistemini belirlemiş, oyun felsefesini koymuş bir takım oluşturacağız" diye konuştu.
     Terim, bir gazetecinin hazırlık maçlarında alınan beraberliklerle ilgili sorusunu ise şöyle yanıtladı:
     "Tabii ki her maçımızı kazanmak isteriz. 90 dakika rakip takımı kaleye getirmemiş bir takıma berabere kaldı diye bir şey söyleyemeyiz. Çekirdek bir kadromuz zaten var. Ama onların arkasına yetişecek bir grup bekliyoruz ve yetiştiriyoruz. Sonuçta bunlar hazırlık maçları. Bugünkü pozisyon haricinde 3 maçtır tek sarı kartımız yok. Bunlar hoş şeyler.''
     Can, Gökhan, Murat, Fahri, Nuri'nin artık milli takımın taşları olduğunu belirten Terim, 31 Mayısta Suudi Arabistan maçında daha oturmuş bir takımla sahaya çıkacaklarını sözlerine ekledi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:09

İLGİLİ HABERLER