Spor
  • 6.5.2013 01:29

Terim için en zor 15 dakika...

     Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte saha içinde elde edilen başarıyı kutlamaya başlayan futbolcular, daha sonra cezası nedeniyle tribünden maçı takip etmek zorunda kalan Fatih Terim'in yanına çıktılar. Terim'le birlikte şampiyonluk kutlamalarını bir süre devam eden oyuncular, özel hazırlanan tişörtleri giydikten sonra tekrar sahaya dönerek tüm tribünleri dolaştı.
     Taraftarlarla birlikte karşılıklı tezahüratlarda bulunan futbolcular, daha sonra orta sahada toplanırlarken, sarı-kırmızılı takımın kaptanı Sabri Sarıoğlu'nun "Üçlü" tabir edilen tezahüratı yaptırmasına eşlik ederek, sevinç yumağı oluşturdular. Bu esnada, Türk Telekom Arena kale arkası güney tribününde üzerinde "19. Şampiyonluğun Kutlu Olsun Galatasaray" yazılı dev bir pankart makaralarla çatıya kadar çekildi.
    
     -Terim, 15 dakikanın dolmasını bekledi-
    
     Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, cezalı olması nedeniyle şampiyonluk kutlaması katılmak için maçın bitiminden itibaren 15 dakika beklemek durumunda kaldı.
     Yöneticiler Ali Dürüst, Ali Gürsoy ve Abdurrahim Albayrak'la birlikte tribünde bekleyen, süre dolduktan sonra da sahaya giren tecrübeli teknik adam, taraftarların tezahüratları eşliğinde tribünleri gezdi. Taraftarlara el sallayan Terim'i omuzlarına alan futbolcular, havaya attı.
     Futbolcular ve Terim, saha içinde medya mensuplarına fotoğraf çektirdi. Kutlamanın ardından sarı-kırmızılı teknik heyet ve oyuncular soyunma odasının yolunu tuttu.
    
     -Sahaya girilmemesi için uyarı anonsları yapıldı-
    
     Türk Telekom Arena'da şampiyonluk sevinci yaşayan taraftarların sahaya girmemesi için sık sık uyarı anonsları yapıldı.
     Maç bittikten sonra saha çevresine güvenlik kordonu oluşturulurken, sarı-kırmızılı takımın ceza sınırında olduğu belirtilerek, Trabzonspor maçının seyircisiz oynanmaması için taraftarlardan sahaya girmemeleri istendi.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Duman
     Yayıncı: Çetin Arslancan

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER