Spor
  • 2.10.2020 09:47

Terim ile Gerrard tartıştı

Galatasaray-Rangers maçına damga vuran o an! Fatih Terim ile Steven Gerrard tartıştı
Rangers ile Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı maça Fatih Terim ile Steven Gerrard'ın tartışması damgasını vurdu.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers ile oynanan maça Steven Gerrard ile tartışmasıyla damga vurdu.

İLK KEZ YENİLDİ
Galatasaray, Rangers mağlubiyetiyle bu sezon resmi maçlarda ilk kez yenildi.UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı İskoç ekibi Rangers'a 2-1 mağlup oldu ve Avrupa kupalarından elendi. Rangers maçı ile birlikte bu sezonki 6. resmi müsabakasına çıkan sarı-kırmızılılar ilk yenilgisini de almış oldu. Cimbom daha önce oynadığı 5 mücadelede 4 galibiyet, 1 beraberlik almıştı
Aslan bu süreçte Süper Lig'de Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir'i yenerken, Fenerbahçe ile berabere kalmış, UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında da Neftçi Bakü ve Hajduk Split'i mağlup etmişti.

TERİM İLE GERRARD ATIŞTI
Rangers-Galatasaray maçı devam ederken, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard kenarda bir atışma yaşadı.
Steven Gerrard, Fatih Terim'e çok konuştuğu yönünde el hareketlerinde bulundu.

G.SARAYIN GOLÜ GELİNCE...
Bu atışmanın hemen ardından Galatasaray'ın golü geldi ve iki teknik adam da tartışmayı kesti.

GERRARDDAN TERİM AÇIKLAMASI
Gerrard, maç sonunda Fatih Terim ile ilgili "Kendisine senelerdir saygı duyuyorum. İki takım için de çok önemli bir maçtı. Galatasaray, Avrupa'da tecrübeli bir takım. O bakımdan bu galibiyet bizim için daha özel oldu." şeklinde açıklama yaptı.

GERRARD'I ÖVMÜŞTÜ
Fatih Terim, Rangers maçı öncesinde teknik direktör Gerrard'ı öven açıklamalarda bulunmuştu.
Terim, "Gerrard çok önemli bir futbolcuydu. Teknik adamlığa da çok iyi başladı. Oyuna yaklaşımını gördüğümüzde teknik adamlık kariyeri her gün biraz daha yükselecek gibi duruyor" ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 2.10.2020 09:49

İLGİLİ HABERLER