Spor
  • 8.7.2020 15:48

Terim Luis Abram'ı istedi

Bu sezon beklentileri karşılayamayan Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim önderliğinde yeni sezona hazırlanıyor. Tecrübeli çalıştırıcı raporunu yönetime sunarken, takımdan gidecek ve takıma katılacak isimler de netleşti. İşte Terim'in gözünü diktiği o isim...

Galatasaray, transfer için düğmeye bastı... Corona virüsü (koronavirüs) pandemisi sonrasında istenilen performansı sergileyemeyen Aslan, yaşadığı puan kayıpları sonrasında şampiyonluğa havlu atmıştı.

 
Galatasaray'a sürpriz savunmacı! Fatih Terim çok istiyor

Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde transfer için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da öncelik savunma bölgesine verilmiş durumda.

Galatasaray'a sürpriz savunmacı! Fatih Terim çok istiyor

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle başı dertten ayrılmayan Galatasaray, transferde ince eleyip sık dokurken, genç ve gelecek vadeden isimlerin üzerine düşüyor.

 
Galatasaray'a sürpriz savunmacı! Fatih Terim çok istiyor

Bu bağlamda sarı kırmızılılar için yazılan haberde AS Peru, Galatasaray'ın Luis Abram için girişimlere başladığını ifade etti.

 
Galatasaray'a sürpriz savunmacı! Fatih Terim çok istiyor

Haberin detaylarında şu ifadelere yer verildi;

"Türk kulübü, aralık ayında Luis Abram için resmi transfer harekatı başlatmıştı ancak Velez kulübü bunu reddetmişti. İddialara göre oyuncunun bonservisi 8 milyon euro.

Luis Abram için son teklif Türkiye'den geldi. Ülkenin en büyük takımlarından biri olan Galatasaray, Abram'ı istediğini kulübüne bildirdi.Gazeteci Agustin Sileo'ya göre İstanbul ekibi, aralık ayından sonra tekrar Velez Sarsfield yönetimiyle iletişime geçti.Peru Milli Takımı'nın da bel kemiği olan Abram'ın değeri 8 milyon euro olarak lanse ediliyor. Galatasaray'ın ekonomik gücü göze alındığında bu rakamın ödenmesi zor olarak gözükse de Abram açısından oldukça uygun bir fiyat.
Oyuncunun Avrupa'ya transfer olması, kariyeri açısından büyük bir ivme olarak gibi gözüküyor. Ayrıca Galatasaray gibi dev bir kulüp, futbolcuların kendisini Avrupa'da göstermesinde iyi bir seçenek gibi duruyor."

Güncellenme Tarihi : 8.7.2020 19:50

İLGİLİ HABERLER