Spor
  • 8.9.2013 23:25

Terim : Mucize için milli takımdayım

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, verdiği röportajla UEFA'nın internet sitesinde manşete oturdu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Dünya Kupası Elemeleri'nde kalan üç maç öncesi UEFA.com'a özel bir röportaj verdi.

Milli takımın başına geçmesi için gelen teklifi kabul etmesi hakkında, "Prensip olarak, milli görev için çağrıldığımda olumlu cevap vermek durumundayım. Eğer bana ihtiyaç olduğuna inanıyorsam, asla iki kez düşünmem" sözlerini kullanan Terim, takımın durumu ve geleceği hakkında ise, "Son dönemde alınan sonuçlar beklentilerin altında kaldı. Kesinlikle istemediğimiz bir pozisyondayız. Mevcut takımda üzerindeki oynamalara değil, temel yapıda ve altyapı sisteminde yapılacak değişikliklere ihtiyacımız var" yorumunu yaptı.

"Önceliğimiz Romanya maçı ve tamamen buna konsantre olmuş durumdayız. Asla vazgeçmeyeceğiz ve başarıya olan inancımızı kaybetmeyeceğiz. Doğruları yaptığımız sürece iyi sonuç gelmese bile insanların saygısını kazanabiliriz" şeklinde konuşan tecrübeli çalıştırıcı, mucizeye olan inancını ise, "Ben her zaman imkansızı kovaladım. Şimdi de bir mucizeyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz ve bunun gerçekleşmesi birçok faktöre bağlı. İyi hazırlanır ve yeterince mücadele edersek, bu mucizeyi gerçekleştirebileceğimize olan inancım tam" cümleleriyle dile getirdi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:11

İLGİLİ HABERLER