Spor
  • 26.10.2021 10:09

Terim Mustafa Muhammed'e patladı!.. Almış eline topu

Fatih Terim'den Mostafa Mohamed'e sitem: Topu Cicaldau'nun elinden almak doğru bir şey değil!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu, Mostafa Mohamed'in kaçırdığı penaltının sonuca etki ettiğini ifade etti. Takımın penaltıcısının Cicaldau olduğunu vurgulayan Terim, ''Takımın penaltıcısı da önde duranı da arkada duranı da belli. Orada biz bir değişiklik istersek işaret ederiz. Cicaldau topu almaya gitmiş ama Mohamed vermemiş. Penaltıyı atsak belki de maç bu şekilde kalmaz, başka türlü olabilir. Yapacak bir şey yok. Penaltı dahi atamıyorsanız, kaybedeceksiniz." dedi.

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş 'a konuk olan Galatasaray , 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son dönemde yaşadıkları mağlubiyetlerde başlarına olağanüstü hallerin geldiğini anlatarak, "Kötü goller, hatalı goller yiyoruz. Penaltı atamıyoruz, bir metreden atamıyoruz, çizgiden vuramıyoruz... Hiçbir bahaneye sığınmıyoruz. Daha çok çalışacağız ve bunları bertaraf edeceğiz. Kötü goller yiyoruz. Yenilecek golleri yesek, itirazımız olmayacak. Bunu da sık yiyoruz. Benim de canımı sıkan bu." diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, Mostafa Mohamed'in maçta kaçırdığı penaltı atışıyla ilgili soruyu, şöyle yanıtladı:

"Takımın penaltıcısı Cicaldau, net. Herkes de biliyor. Atan da biliyor. GZT Giresunspor maçında da ona attırmadık mı? Elinden almış, atmak istemiş. O da vermiş. Maalesef bunlar oluyor. Kritik anlarda penaltı kaçırma rekoru bizde galiba. Geçen sezon Denizlispor maçında Babel ilk penaltıyı atmış, ikinciyi atması gerekirken Emre gelip elinden almıştı. Devreye 3-0 girsek, İstanbul’a belki şampiyon dönerdik averajla. Mohamed geçen sene kaçırdı, onu kaybetmemek adına ikinci penaltıyı gene ona attırdım. Artık yazılmış, biliyor herkes Cicaldau’nun atacağını.''

'Cicaldau topu almaya gitmiş ama vermemiş, Mohamed vermemiş'

''Topu elinden almak doğru bir şey değil. Takımın penaltıcısı da önde duranı da arkada duranı da belli. Orada biz bir değişiklik istersek işaret ederiz. Cicaldau topu almaya gitmiş ama vermemiş. Penaltıyı atsak belki de maç bu şekilde kalmaz, başka türlü olabilir. Yapacak bir şey yok. Penaltı dahi atamıyorsanız, kaybedeceksiniz."

Güncellenme Tarihi : 26.10.2021 10:11

İLGİLİ HABERLER