Yaşam
  • 30.9.2011 12:13

TERİM, SARIGÜL'E KIZGINLIĞINI İBO'NUN NİKAHINDA BELLİ ETTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 kaybettikleri ligin ilk maçından sonra Kanaltürk'teki Telegol programına bağlanıp, kendisini sert biçimde eleştiren sarı kırmızılı kulübün eski yöneticisi ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün o sözlerini unutmadı...

Terim'in, uzun yıllardır yakından tanıdığı Sarıgül'e bu davranışı nedeniyle kırgın olduğu, geçtiğimiz salı günü sanatçı İbrahim Tatlıses'in nikah töreninde ortaya çıktı.

Maltepe'deki Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki törende İbrahim Tatlıses-Ayşegül Yıldız çiftinin nikahını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyarken, nikah şahitliklerini Fatih Terim, Yüksel Çağlar ve Recep Aydemir yapmıştı.

Fatih Terim cevap vermemişti

Mustafa Sarıgül'ün Telegol'de yaptığı eleştirilere 'ortamı germeme' adına hiç cevap vermeyen Terim'in, nikah töreni süresince Şişli Belediye Başkanı ile ikili diyaloğa girmediği ve yan yana gelmemeye çalıştığı öğrenildi. Fatih Terim'in, ligin daha ilk haftasında alınan bir mağlubiyetin ardından, Mustafa Sarıgül'ün televizyonda canlı yayınlanan bir programa telefonla bağlanarak, kendisini ve bazı yöneticileri sert sözlerle eleştirmesine kırıldığı ve bu konudaki üzüntüsünü yakınlarına ifade ettiği belirtildi.

Terim ne demişti?

18 Eylül 2011
Aklıselime ihtiyaç var Eğer G.Saray'ın acil olarak ayağa kalkmaya ihtiyacı olmasaydı, bana da ihtiyacı olmayacaktı. Futbolun içinde kalmak istiyorum ve tartışmalara girmek istemiyorum. Ortam zaten yeteri kadar gergin. Bir de biz germeyelim. Eğer bir tane aklı selime ihtiyaç varsa, ben onu kendi adıma kullanayım.

Sarıgül ne demişti?

11 Eylül 2011
Başarılı olamazsa gider Ünal Aysal, ne söylendiyse onu yaptı. Ama sahada göreve getirdiği hoca ve futbolcular oynayacak. Bazı yöneticiler Fatih Terim'e yağ çekmek yerine, doğruları söylesinler. Mesela dünkü maçta Fatih Hoca'nın kenar yönetimini beğenmedim. Ünal Aysal başarıya endekslidir ve kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Başarı varsa devam eder, başarı yoksa bileti keser.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:37

İLGİLİ HABERLER