Spor
  • 22.2.2013 21:03

Terim Sneijder'den vazgeçmiyor

Schalke beraberliği Galatasaray'ın oyun sisteminde değişikliğe gitmeye itiyor. Fatih Terim, Orduspor karşısında Schalke rövanşının provasını yapmayı planlarken bazı oyuncularına uyarı maksatlı kenara çekebilir. Sneijder ve Drogba ise ligde de ilk 11'de sahaya çıkacak. 

Schalke sınavından umduğunu bulamayan, hem fiziksel hem de mental olarak yorulan Galatasaray, gözünü liderliğini sürdürdüğü Spor Toto Süper Lig'e çevirdi.

Alman temsilcisine karşı 4-4-2 tertibi ile başlayan sarı-kırmızılıların 12 Mart'taki rövanş maçında farklı bir sisteme geçmesi bekleniyor. Bu nedenle teknik direktör Fatih Terim, hem bazı oyuncularına uyarı maksatlı, hem de zorunluluktan Orduspor önünde bazı değişikliklere gidebilir.

Schalke provası Ordu'da

Terim'in Orduspor karşısında 4-2-3-1'e dönmesi tahmin ediliyor. Ligde cezası devam eden Felipe Melo'nun yerine forma Yekta Kurtuluş'un olacak. Selçuk - Yekta ikilisini savunmanın önünde kullanacak olan Terim, Schalke maçında bekleneni veremeyen Hamit Altıntop'u dinlendirebilir.

Burak-Drogba-Sneijder üçlüsünün uyumundan memnun olan deneyimli teknik adamın üç yıldızı nasıl bir dizilişle sahaya süreceği Orduspor maçı öncesinde en önemli soru olarak yanıt bekliyor.

Burak'ı sağ kanatta, Snejder'i ise tek forvet Drogba'nın arkasında görevlendirmesi beklenen Fatih Terim, Drogba ve Sneijder'in maç eksiklerine rağmen takıma bir an önce adapte olması için Orduspor karşısında ilk 11'de sahaya sürecek.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:55

İLGİLİ HABERLER