Spor
  • 13.2.2020 20:15

Terim ve Arda cenazede buluştu

Terim ailesinin acı günü! Cenazede Fatih Terim ile Arda Turan...Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in annesi Rezan Meral Aksu, son yolculuğuna uğurlanırken cenaze törenine katılan Arda Turan, Fatih Terim ile uzun süre boyunca sarıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in annesi Rezan Meral Aksu son yolculuğuna uğurlandı.

Zincirlikuyu Camii'ndeki cenaze törenine, Terim ve ailesi ile yakınlarının yanı sıra, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaraylı yöneticiler, teknik heyet, futbolcular katıldı.

Törende ayrıca sarı-kırmızılı formayı giymiş olan Hakan Balta, Arda Turan ile iş ve sanat dünyasından birçok isim yer aldı.

Arda Turan ve Fatih Terim, uzun süre boyunca sarıldılar.Abdurrahim Albayrak da hem Fatih terim hem de Fulya Terim ile uzun süre birlikte kaldı.

Galatasaray'da futbolcular da Terim ailesini acılı günlerinde yalnız bırakmadı.Alanyaspor maçında forma giyen futbolcular, Terim'in yanında bulunarak hocalarına destek verdi.

Aralarında Selçuk İnan, Jimmy Durmaz, Şener Özbayraklı, Ryan Donk, Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın bulunduğu isimler Fatih Terim ve ailesinin yanında bulundu.

Rezan Meral Aksu'nun cenazesi, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 13.2.2020 20:18

İLGİLİ HABERLER