Spor
  • 30.9.2011 16:30

TERİM'DEN ANKARA UYARISI

Galatasaray ligde bu sezon ilk deplasman galibiyetini almak için bileniyor. Sarı kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim'in ekibinin İstanbul Belediye ve Karabük deplasmanlarından üç puan çıkaramaması üzerine, deplasman fobisini yenmek için adeta Florya'da özel terapi uyguladığı öğrenildi.
Ankaragücü maçının taktik stratejisini hucum ağırlıklı oluşturan Fatih Terim'in savunmaya da gerekli önemin verilmesi için bütün takımı uyardığı öğrenildi. Ankaragücü'nün lige kriz ile başladığını ve sadece 4 maçta 1 puan elde etmesinin kendilerinin işini zorlaştırdığını vurgulayan Terim'in, Ankara deplasmanı için oyuncularına şu uyarılarda bulunduğu öğrenildi. "1-Rakibi küçümsemeyin aksine saygı duyun. 2- Çok puan kaybettiler ve yaralılar. Bu yüzden bizim maça çok asılacaklar. 3- Onlardan çok koşmalı, onlardan çok savaşmalısınız. 4- Sonuçta hala güçlü bir kadroya sahipler. 5- Eskişehir maçındaki mücadelemizin üstüne koymalıyız ve herkes sahada birbirine yardımcı olmalı. "
Fatih Terim'in oyuncularına bu şekilde uyararak, Ankara'dan mutlaka kayıpsız dönmeyi hedeflediği ve takımını en güçlü ve ideale yakın bir onbirle sahaya çıkarmanın hazırlığını yaptığı belirtildi. Buna bağlı olarak sakatlıkları düzelen Muslera ve Servet Çetin'in de Ankaragücü maçı kadrosunda olacakları bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:36

İLGİLİ HABERLER