Spor
  • 16.9.2013 17:24

Terim'den flaş açıklamalar

Real Madrid maçı öncesinde basının karşısına çıkan teknik direktör Fatih Terim, Madrid ekibinin favori olduğu bir grupta mücadele ettiklerini belirtirken, "Taraftarla bütünleştiğimiz zaman oyuncularım her takıma kafa tutuyor" dedi. 


Fatih Terim, "Real Madrid'in favori olduğu bir gruptayız. Puan olarak ümit ederim ki çift haneli rakamlara ulaşırız, o zaman gruptan çıkma ihtimalimiz yüksek olur. Her maçı bulunduğumuz konumdan daha yüksekte oynamak zorundayız. Tercihimiz hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde iyi neticeler almak tabii ki. Ümit ederim Şampiyomlar Ligi'nde alacağımız sonuçlarla ligdeki kötü sonuçları unuttururuz. Kimse buraya rahat gelemez, her rakibe saygı duyuyoruz ve bize de saygı duyulmasını istiyoruz" dedi.

Real Madrid kadrosunun kaliteli oyuncularla dolu olduğunu söyleyen Terim, "Real Madrid’in kadrosu kaliteli oyuncularla dolu. Ama biz TT Arena’da kazanmak istiyoruz. Yürek ve kazanma isteği önemlidir. Taraftarla bütünleştiğimiz zaman oyuncularım her takıma kafa tutuyor. Geçen sene oynadığımız iki R.Madrid maçı eleme maçıydı, grup maçı değildi. Son maçı güzel oynamıştık. Yarın kaybetsek dahi grupta şansımız devam edecek. En önemli fark bu. Madrid'i daha önce yendik, yine yenebiliriz, bunu başaracak gücümüz var" diye konuştu.

DROGBA: GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ
Drogba ise, "Real Madrid ile geçen sezon da oynadık, evimizde kazanmıştık, bu maçta da kazanabiliriz. Grupta güçlü rakiplerimiz var ama maç sahada oynanıyor. İyi oynayıp kazanmak ve gruptan çıkmak istiyoruz" dedi.

 

Ntvspor
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:00

İLGİLİ HABERLER