Spor
  • 11.3.2020 21:00

Terim'den flaş koronavirüs kararı! Resmen yasakladı

Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görülmesinin ardından Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, deplasmanlara takım uçağıyla gelen genel kurul üyelerine yasak getirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, corona virüs nedeniyle flaş bir karar aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, deplasmanlara takım uçağıyla gelen genel kurul üyelerinin 26. haftada oynanacak Rizespor maçıyla birlikte uçağa alınmamasını talep etti.

Corona virüste Türkiye'de ilk vaka resmen açıklanırken futbol camiasında da önlemler devam ediyor. Galatasaray'da futbolculara dikkatli olmaları yönünde yapılan uyarıların ardından yeni bir hamle daha geldi. Teknik direktör Fatih Terim, genel kurul üyelerinin takım uçağıyla birlikte deplasmanlara gelme etkinliğini corona virüs tehdidi nedeniyle 27. hafta oynanacak Rizespor maçı öncesi yasakladı. Terim'in takımın sağlığını korumak için böyle bir karar aldığı ifade edilirken virüsün durumuna göre ilerleyen haftalarda bu kararda değişikliğe gidelebileceği bildirildi.

Sarı-kırmızılılarda, genel kurul üyesi olan taraftarlar, belirlenen ücreti ödemesi halinde takımla birlikte deplasmanlara gidiyordu.

 

Güncellenme Tarihi : 12.3.2020 01:47

İLGİLİ HABERLER