Spor
  • 15.3.2012 04:30

Terim'den Stoch'a çifti kıskaç

Kadıköy'e mutlak 3 puan için giden Fatih terim'in önemli bir sürprizi de Milan Baros olacak.Terim skorun durumuna göre ikinci devre Baros'u sahaya sürecek.
Galatasaray'da Fatih Terim ve yardımcıları, derbinin şifresini belirledi. Stoch'lu kanadı önce durdur sonra vur. Fenerbahçe'nin hücumlarında en etkili ismi olan Stoch'u Eboue ile durdurmayı planlayan Galatasaray teknik heyeti, Fildişili oyuncunun önünde oynayacak olan Engin'in kanadında sürekli olarak savunmaya yardım etmesi için uyardı. Eboue'nin sık sık hücuma çıkması nedeniyle kendi yarı sahasında boş alanlar bırakacağına hesaplayan Terim ve ekibi, sağ stoper Semih ve orta sahadan Melo'nun da sağ kanadın kademesine girmeleri için taktik çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada Terim'in Milan Baros ile de bir görüşme yaptığı ve Çek golcüyü, derbinin ikinci yarısında sahaya sürmeyi planladığı gelen haberler arasında. .


Milan Baros bileniyor
Ara transferin ardından formasını Necati Ateş'e kaptıran Milan Baros, Fenerbahçe derbisinde de maça kulübede başlayacak.
Skorun gidişatına göre ikinci yarıda şans bulması beklenen Çek yıldız ise bu fırsatı en iyi şekilde kullanmak için çalışmalarını hırslı bir şekilde devam ettiriyor. Baros, derbide Fener ağlarına mutlaka bir gol atmayı hedefliyor.


 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:32

İLGİLİ HABERLER