Spor
  • 14.9.2018 20:22

Terim'den sürpriz 11

Galatasaray Kasımpaşa maçı bu akşam oldukça heyecan dolu bir mücadeleyi futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Süper Lig'in 5. haftasında bu akşam Galatasaray bu sezonun formda ekibi Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Liderlik koltuğunda oturan Kasımpaşa, Galatasaray deplasmanından galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Peki, Galatasaray Kasımpaşa maçı bu akşam saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? Fatih Terim Onyekuru, Fernando ve Mariano gibi as isimlerini yedek soyundurdu. Maicon ise 21 kişilik kadroya alınmadı.

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig’de bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 18 kez sahadan galip ayrılırken, 5 kez de Paşa rakibini mağlup etti. 5 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Geçtiğimiz sezon Türk Telekom Stadyumu’ndaki maçı Galatasaray 2-0 kazanırken, Kasımpaşa da evinde 2-1 galip geldi.

Geçtiğimiz sezon da 5. haftada karşılaştılar. İki takım geçtiğimiz sezon da ligin 5. haftasında yine Galatasaray’ın sahasında karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, bu müsabakayı 2-0 kazanmıştı. Karşılaşmanın gollerini ise transfer döneminde Galatasaray'la yolları ayrılan Bafetimbi Gomis kaydetmişti.

KADROLAR

Galatasaray: Muslera, Linnes, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Emre Akbaba, Sinan Gümüş, Rodrigues, Eren Derdiyok

Kasımpaşa: Ramazan, Ben Youssef, Veysel, Veigneau, Popov, Pavelka, Sadiku, İlhan, Trezeguet, Eduok, Diagne

Güncellenme Tarihi : 14.9.2018 20:27

İLGİLİ HABERLER