Spor
  • 18.10.2019 20:04

Terim'den sürpriz kadro

Süper Lig'de 8. hafta heyecanı bu akşam oynanacak olan Galatasaray Demir Grup Sivasspor maçı ile başlıyor... Sarı kırmızılıların kendi sahasında seyirci desteği ile oynayacağı maçta, 2 puana sahip olan Sivasspor deplasmandan galibiyetle ayrılmak istiyor. 10 puanla 10. sırada yer alan Galatasaray ise, Türk Telekom Stadyumu'nda 3 puan toplamak için mücadele edecek. Peki, Galatasaray Demir Grup Sivasspor Süper Lig maçı saat hangi kanalda saat kaçta?

Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor, bu akşam Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bu kritik maça kısa bir süre kala, müsabakaya ilişkin saat ve yayıncı kanal bilgisi merak konusu oldu. Peki, Galatasaray Demir Grup Sivasspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11'ler açıklandı mı? İşte, maça dair detaylar.

Milli maçlar nedeniyle 1 hafta ara verilen Süper Lig'de heyecan başlıyor. Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Demir Grup Sivasspor'u sahasında konuk edecek. Maç öncesi Galatasaray 10 puanla 10. sırada yer alırken, Sivasspor ise 12 puan topladı ve averajla ikinci sırada yer alıyor. İşte, Galatasaray Demir Grup Sivasspor maçı hakkında tüm ayrıntılar...

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında bu akşam Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Maç beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

11'LER

Galatasaray XI: Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Nzonzi, Ömer, Belhanda, Babel, Emre Mor, Andone

Sivasspor XI: Samassa, Uğur, Caner, Aaron, Marcelo, Hakan, Cofie, Mert Hakan, Fernando, Emre, Yatabare

Güncellenme Tarihi : 18.10.2019 20:05

İLGİLİ HABERLER