Spor
  • 21.9.2013 11:50

Terim'in büyük pişmanlığı

Chelsea’den Hamburg’a transfer olduğu 2011-2012 sezonunda göstermiş olduğu başarılı performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken ve dönemin milli takım teknik direktörü Guus Hiddink’in davetiyle ay yıldızlı formayı giyen Gökhan Töre’nin adı uzun süre Galatasaray ile anılmıştı.

Fatih Terim’ın kadrosunda görmek istediğini açıkladığı yıldız oyuncu, sezon başında Rus ekibi Rubin Kazan’dan Beşiktaş’a kiralandı. Kartal’da sezonun ilk transferi olan Gökhan Töre, göstermiş olduğu başarılı performansın yanı sıra golleri ve asistleriyle siyah beyazlıların değişmez ismi olurken, takımının liderlik koltuğunda oturmasında büyük pas sahibi oldu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda Abdullah Avcı’nın yerine göreve gelen Fatih Terim’in Androrra ve Romanya karşılaşmalarında şans verdiği, başarılı performansı ve attığı gollerle milli takımın vazgeçilmezi olan Gökhan Töre, deneyimli teknik adamın en büyük keşkelerinden biri oldu.

Fatih Terim ısrarla istediği, Fulham’ın genç yıldız adayı Kerim Frei da, transferin son gününde 3 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle Beşiktaş’ın yolunu tuttu.

Oğuz Alp Tan - Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:51

İLGİLİ HABERLER