Spor
  • 20.5.2013 22:24

Terim'in çileği belli oldu

Quaresma’yı veto eden Fatih Terim, M.United’daki vatandaşını istiyor.

Beşiktaş’ın eski yıldızı için “1 senedir doğru düzgün futbol oynamıyor, toparlamak zaman alır” raporunu veren İmparator, Nani’yi gözüne kestirdi. Sarı-kırmızılı yönetim harekete geçti.

Şampiyon Galatasaray’da bugün büyük gün! Başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim bir araya gelecek. İkili, transfer listesini değerlendirecek. Taraftarın en merak ettiği konu, bu yazın çileğinin kim olduğu…

YOKSA O TAKIM GALATASARAY MI?
Robben için nabız yoklayan ama Hollandalı yıldız Bayern Münih’te kalacağını açıklayınca ‘u’ dönüş yapan Galatasaray, gündemine öyle bir isim aldı ki Sneijder gölgede kalabilir! Manchester United ile yol ayrımında olan Nani, sarı-kırmızılı takımın son hedefi. Kırmızı Şeytanlar ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Portekizli yıldız, kendisine kulüp arıyor ve akıllara ister istemez “Yoksa o takım Galatasaray mı?” sorusu geliyor.

‘QUARESMA TOP OYNAMADI Kİ!’
Nani’nin vatandaşı Quaresma’nın adı son günlerde Galatasaray ile anılsa da sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre Fatih Terim, geçen sezon başında ve hatta bu devre arasında istediği Beşiktaş’ın eski yıldızını şimdi veto etti. İmparator, “Quaresma bir senedir doğru düzgün futbol oynamıyor. Onu toparlamak baya zaman alabilir. Paramızı çöpe atmayalım” diyerek yöneticilere net bir dille Nani’yi işaret etti.

7 MİLYON EURO HAZIR…
Kulübü Manchester United’ın yeni sözleşme önermediği Nani ile Galatasaray’ın dışında Juventus ilgileniyor. 27 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu için İngiliz devi 12 milyon euro istiyor. Kenar oyuncuları Amrabat ve Hamit’ten toplam 2 gollük katkı alan sarı-kırmızılılar, 7 milyon euroyu gözden çıkardı ve Nani için şartları sonuna kadar zorlamaya kararlı.

Bahadır ÇOKİŞLER/AMK

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:10

İLGİLİ HABERLER