Spor
  • 19.6.2019 22:19

Terim'le konuşan Diagne maaşında indirim yaptı

Diagne'dan sürpriz hamle! Terim'le görüştü, indirim yaptı

Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen, sarı kırmızılı ekibin gelecek sezon ki kadrosunda düşünülmediği iddia edilen ve kısa süre önce sosyal medya hesabından Galatasaray'ı silerek Galatasaray'dan ayrılacağı şeklinde haberlerin çıkmasına neden olan Mbaye Diagne'den sürpriz bir hamle daha geldi.

Suudi Arabistan takımların kıskacındaki Mbaye Diagne, Senegalli Milli Takım kampında açıklamalarda bulundu..Transfer söylentilerinin kendisini etkilemediğini ifade eden Senegalli golcü, "Şu anda burada olduğum için çok mutluyum, transferle ilgilenmiyorum ve burada olmamın keyfini çıkarıyorum" dedi..

FORMA İÇİN SAVAŞIRIM

Milli Takım'a büyük önem verdiğini ifade eden Diagne, "Forma şansı verildiği zaman kimseyi hayal kırıklığına uğratmamak için elimden geleni yapıyorum, savaşıyorum. Bence bir forvet oyuncusundan istenen şey, kafa olarak iyi durumda olmak ve en önemlisi gol atmak. Ben bunlara hazırım" şeklinde konuştu.

FATİH TERİM'LE KONUŞTU

2.3 milyon euro'luk maaşının 3 milyon euro'ya yükseltilmesini isteyen fakat olumsuz cevap alan Mbaye Diagne, Fatih Terim'i aradı ve kendisiyle çalışıp çalışmak istemediğini sordu.

Terim'in Senegalli oyuncuya, "Seninle çalışmak istemesem 6 ay önce alınman için rapor vermezdim" dedi..

İNDİRİM YAPTI

Fatih Terim'in sözleri memnun etse de Mbaye Diagne, Al Shabab ile görüşmelere devam ediyor.Golcü oyuncunun, 5 milyon euro istediği Shabab'a menajeri aracılığıyla mesaj gönderdi. Yıllık 4.5 milyon euro' ya imza atmaya hazır olduğunu iletti..

ÇİN KAPISI AÇILDI

Menajer Carlos Leite'den sürpriz bir Mbaye Diagne teklifi geldi. Shabab'la Diagne görüşmelerine devam eden Galatasaray'a, "Eğer sonuç alamazsanız Diagne'yi Çin'e götürebilirim. Bağlantılarım var" dedi.Albayrak'ın, "Her türlü teklife açığız" demesi üzerine Leite, Talisca'yı da götürdüğü Guangzhou ve diğer oyuncusunun forma giydiği Pekin takımıyla görüşme gerçekleştirdi..

İTALYA FAKTÖRÜ

Çinlilerin, Diagne'ye ilgi göstermesi üzerine ilk görüşme trafiği gerçekleşti.

.

.

.

Güncellenme Tarihi : 19.6.2019 22:23

İLGİLİ HABERLER