Spor
  • 31.3.2009 15:29

TERİM:SAHAYA 11 CESUR YÜREK SÜRECEĞİM

İSTANBUL - İspanya maçıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, herkesin, yarın Ali Sami Yen'de farklı bir milli takım göreceğine işaret eden Terim, "Sonuna kadar galibiyeti isteyen, kovalayan milli takım göreceksiniz. İstediği sonucu almak için mücadele eden bir takım göreceksiniz. Sabrımızı becerimizle birleştireceğiz" dedi.
Oyuncularına sonuna dek güvendiğini kaydeden Terim, "Ben sahaya 11 tane cesur yürek süreceğim. Stattaki seyirci ile birlikte sahadaki 11'in sayısı 23 bin olursa daha da etkili olacaktır. Öyle bir takım göreceğinize emin olabilirsiniz, ancak bu şekilde kazanabiliriz" diye konuştu.
Terim, yarınki maçta, sabrın hem fizik, hem teknik açıdan kendilerine çok yararı olacağını dile getirdi.
İki takımın artık birbirini çok rahat tanıdığını kaydeden Terim, "Geçtiğimiz maçta oyuncularım taktik anlayışa gol yiyene kadar uydular. Golden sonraki o umutsuzluk bize yakışmadı. Pes etmek bizim tarzımız değil. Hiç umudu olmayan hedefi olmaz. Biz hep böyle devam etmiştik. Şimdi hem umutluyuz, hem pes etmeyeceğiz. Sabırlı olmak çok önemli" ifadelerini kullandı.
İlk maçın yıldızlarından Ramos'un Real Madrid'de müthiş oynadığını anlatan Terim, yarınki karşılaşmada Ramos ile Arda eşleşmesinin "çok güzel tecelli edeceğini" söyledi. Terim, kendilerinin de Arda'ya önem verdiğini vurgulayarak, "İlk maçın galibi Ramos olabilir ama burada Arda'ya çok güveniyorum. İnanıyorum ki sahada Ramos yerine Arda'yı seyredeceğiz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:37

İLGİLİ HABERLER