Yaşam
  • 12.2.2020 11:08

Terkedilen Defne Samyeli acı konuştu!.. Konduramadım

Defne Samyeli'den Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya aşkına ilk yorum geldi

Defne Samyeli, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın yeni ilişkisini yorumladı.

Bir süredir magazin gündeminde dedikodu olarak dolaşan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı Atina'da belgelenmişti. Yılın iddialı aşklarından olmaya aday Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti de yaptıkları açıklamalarla aşklarını itiraf etti. Cem Yılmaz'ın Defne Samyeli'den ayrılmasının hemen ardından isimleri birlikte anılan ve hatta Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin aşklarının bitmesine sebep olarak gösterilen Serenay Sarıkaya, Atina dönüşü aşk haberlerini doğruladı.

Magazin gündemine son dakika olarak düşen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı sonrası gözler Defne Samyeline döndü.

Defne Samyeli'nin Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya birlikteliği ile ilgili ne diyeceği merak edilirken son dakika açıklaması geldi. Cem Yılmaz - Serenay Sarıkaya aşkı Defne Samyeli'den ayrılmadan önce mi başladı? Defne Samyeli ihanete mi uğradı? Sosyal medyada merak edilen soruların yanıtı Defne Samyeli'den geldi.

1,5 YILLIK AŞK BİTTİ
Bütün yazı el ele, göz göze geçiren Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'nin 1,5 yıllık ilişkisinde ilk ciddi kriz de bu haberlerden sonra yaşandı. Krizi aşamayan çift, ilişkilerini bitirme kararı aldı.

"BİLMİYORDUM, KONDURAMADIM"

"Yaptığınız haberlere sert tepki vermiştim. Yeni gelişmelere baktığımda o haberi işini sağduyulu yapan arkadaşlar yapmış. Hiç konduramadım. Bilmiyordum. Meğer siz haklıymışsınız. Size haksızlık etmişim."

DİKKAT ÇEKEN DETAY
Cem Yılmaz, Ağustos ayında Instagram sayfasında Defne Samyeli ile videosunu paylaşmıştı. Çiftin videosunu beğenenler arasında Serenay Sarıkaya'nın da olması dikkatlerden kaçmadı.

Güncellenme Tarihi : 12.2.2020 11:15

İLGİLİ HABERLER