Gündem
  • 22.11.2020 00:59

Terör baronu Demirtaş'ın elinde bu çocuğun kanı var

Selahattin Demirtaş’ın elinde bu çocuğun kanı var

Terör baronu Demirtaş'ı aklama yarışı başladı: Elinde Yasinlerin kanı var

Avrυpalı Türĸler 🇹🇷 on Twitter: "HDP'li Selahattin #Demirtaş, PKK terör  örgütü destekçisidir! #demirtasdavasıaihmde olması TERÖR ÖRGÜTÜ destekçisi  olduğu gerçeğini değiştirmiyor!… https://t.co/R8yPv2XGhs"

5 Soru: 6-8 Ekim Olayları | Yorum | SETA

YASİN BÖRÜ

6-8 Ekim 2014’teki “Kobani Olayları”nda yandaşlarını sokağa dökerek Yasin Börü’nün aralarında olduğu 53 kişinin katlinden sorumlu olan, 2015’te ise çukur olaylarını körükleyerek onlarca şehri savaş alanına çeviren Selahattin Demirtaş’ın lobisi yeniden harekete geçti. Kimi siyasetçiler de savcılara “tahliye” baskısı yapmaya başladı. Ancak birçok PKK’lıdan daha kabarık sicili olan Demirtaş tam 10 ayrı terör davasından yargılanıyor.

CHP, İYİ Parti, SP ve HDP arasındaki gizli görüşmelerin deşifre olduğu bugünlerde Selahattin Demirtaş lobisi de yeniden harekete geçti. Eski ve yeni siyasetçiler yaptığı açıklamalarla Demirtaş’ı yargılayan hakimler ve savcılar üzerinde baskı oluşturmaya başladı. Başta CHP ile İYİ Parti yöneticileri olmak üzere eski ve yeni siyasetçilerin ‘özgürlük’ istediği Demirtaş, gerçekten suçsuz mu? HDP eski Eşbaşkanı hangi suçlamalarla yargılanıyor, geçmişte ne gibi açıklamalar yaptı…

AKŞENER'E KAHVALTIYA GİDERDİM

AK Antalyalı 🇹🇷 on Twitter: "Madem Hdp/pkk'lı Demirtaş ile anlaşıp  Erdoğan'ı Başkanlıktan indirmeye çalışacaksınız.! Yıllarca neden bu millete  Erdoğan Hdp ile anlaştı, kendisi Başkan olacak Hdp'ye özerklik verecek, Apo  serbest kalacak diye

İşte o tweetler

Selâmi Haktan on Twitter: ""Daha Apo'nun heykelini dikeceğiz" diyen  Demirtaş'ın çizgisine hayran olan İmamoğlu'na oy verenlerin bu heykele bir  itirazı yok mu? #ÇünküÇaldılar… https://t.co/Onh6fuvE3e"

6-7 Ekim Kobani olaylarının gerçek yüzü!

6-7 Ekim'de HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın çağrısıyla başlayan sokak eylemlerinin gerçek yüzü.

PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİL

2007 yılında DTP’de Grup Başkanvekilliği yaparak adını duyuran Demirtaş, parti terör bağlantısı nedeniyle kapatıldıktan sonra BDP’ye geçti. 1 Şubat 2010 tarihinde de partiye genel başkan oldu. Koltuğa oturduktan sonra adı sürekli PKK ile anıldı. Yurt içi yurt dışında yaptığı konuşmalarda binlerce insanı katleden terör örgütü PKK’yı meşrulaştırıcı açıklamalarda bulundu. Örneğin 26 Nisan 2012’de ABD’de bir düşünce kuruluşunda konuşan Demirtaş, PKK’yı terör örgütü olarak görmediklerini ifade etti. Demirtaş şunları söyledi: “PKK 30 yıldır Kürt halkının hakları için silahlı mücadele yönetimini seçmiş bir örgüt. PKK’yı silahlı halk harekatı olarak görüyoruz. PKK realite ve dikkate alınması gerekir. PKK’yı bir sorun olarak görmüyoruz. Kürt sorununun bir sonucu.”

Güncellenme Tarihi : 22.11.2020 23:27

İLGİLİ HABERLER