Gündem
  • 30.4.2006 11:03

TERÖRLE MÜCADELE KANUN TASARISI BU HAFTA TBMM'NİN GÜNDEMİNDE

ANKARA - Terörle Mücadele Kanunu'nda değişiklik yapılmasını öngören kanun tasarısı, 2 Mayıs Salı günü TBMM Adalet Komisyonu'nda görüşülecek.
     TBMM Adalet Komisyonu, Terörle Mücadele Kanunun Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı esas komisyon olarak 2 Mayıs Salı günü görüşecek.
     TBMM Genel Kurulu'nda 2 Mayıs Salı Günü AK Parti Çankırı Milletvekili Tevfik Akbak'ın Karayolları Trafik Kanunu'nda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun teklifi ele alınacak.
     Genel Kurul'da, 3 Mayıs Çarşamba günü ise Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanununda değişiklik yapılmasını öngören kanun tasarısını görüşecek.
     TBMM Genel Kurulu'nda, 4 Mayıs Perşembe ise elektrik dağıtım şirketlerinin özelleştirilmesini öngören kanun tasarısı görüşülecek.
     TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, görüşmeleri yarım kalan Konut Finansmanı Sistemine İlişkin (tutulu satış-mortgage) Kanun Tasarısını 2 Mayıs Salı günü ele alacak.
     Komisyon, 3 Mayıs Çarşamba günü de LPG Piyasası ve Elektrik Piyasası Kanunlarında değişiklik öngören kanun teklifi ile Mali Suçlar Araştırma Kurumu'nun (MASAK) teşkilat ve görevlerine ilişkin tasarıyı görüşecek. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:30

İLGİLİ HABERLER