Ekonomi
  • 19.10.2019 22:18

Tesettür Modasında En Popüler Tesettür Dış Giyim Ürünleri

Her mevsimde giyilebilen, sonbahar kıyafetleri ile kombin yapabileceğiniz en popüler tesettür dış giyim modasına uygun pardesü ve abayalardır. Sezonun sonbahar tesettür kıyafetleri arasında özellikle abaya modelleri farklı tarzlar ile karşımıza çıkmaktadır. Abaya ve pardesünün bu kadar trend olmasının bir diğer nedeni ise günlük rahatlığı sağlamalarıdır. Sonbahar tesettür giyiminde bu sezon abaya modellerinde etek kısmı ve kol kısmı dantel detaylı modeller dikkat çekmektedir. Pardesü modellerinde ise çoğunlukla desenli kumaş ve sade renkler hızla tükenmektedir.

Tesettür Giyimde Rahat Kışlık Kap Modelleri Nelerdir?

Kaplar bilindiği üzere boyu diz kısmına gelen diğer uzun pardesü ve kabanlardan farklıdır. Boyları daha kısa olan tesettür kıyafetler arasında kışlık parçalardır. Kap modellerinin sezonu yansıtan modelleri arasında bel kısmının tam oturması şıklığın göstergesidir. Yalnız daha rahat bir kap arayışında olan kişiler için bel kısmı daha rahat olacak kap modellerinin seçimi yapılmalıdır. Böylelikle hareket etmede zorluk yaşanmayacaktır. Rahat kap seçimi yaparken kapın boyunu kendi boyunuza göre ayarlamanız rahatlık için bir diğer dikkat edilmesi gerekilen konudur. Kombin yaparken bu özen size kolaylık sağlayacaktır.

Tesettür Giyimde Pelerin Ve Panço Modelleri Nelerdir?

Rahatlığın yanı sıra modern bir görünüm denilince akla gelen tesettür parçaları pelerin ve pançolardır. Özellikle mevsimin sonbahar olduğu zamanlarda gözde dış giyim parçaları olarak bilinmektedir. Ev davetleri için de uygun olması pek çok alanda kombin yapmanızı sağlayacaktır. Bu parçalarda düğme ve şapka detayları bulunan modelleri en tercih edilen modellerdendir. Desenli kumaş modellerin de sezona göre farklı tarzlar ve kombinler ortaya çıkmaktadır.

Panço ve Pelerin İle Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

Panço ve pelerin günümüzde farklı yaşlardaki çoğu giyecek olan kişiye yakışmaktadır. Farklı bir havası bulunan bu dış giyim parçalarının kombini diğer ürünlerden daha farklı yapılmaktadır. Panço kombini yaparken bol bir kıyafet seçmek yanlış bir tercih olacaktır. Balıkçı yaka kazak ile bol paça pantolon ya da volanlı etek ile şık ve tatlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Pelerin kombininde daha modern bir o kadar mevsime uygun hava yakalamak gerekir. Kot kumaşından İspanyol paça pantolon ve beyaz balıkçı yaka kazak modern görünüm sağlayacaktır. Altına taba rengi topuklu bot ile şıklığınızı arttırabilirsiniz. Aynı renk çanta almak kombin için tamamlayıcı bir aksesuar parçası olacaktır. Boynunuza zincirli takılar takarak bu görünümü destekleyebilirsiniz. Tesettürde yeni sezon dış giyim ürünlerini https://www.modaselvim.com sitesinden inceleyebilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 19.10.2019 22:21

İLGİLİ HABERLER