Gündem
  • 1.8.2012 00:00

Teşhis skandalının kahramanı vekil ne yapacak?

  AK Parti'nin en yüksek karar organı olan MKYK 'nun Genel Merkez'de gerçekleşen toplantısında önemli başlıklar ele alındı.

  AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantının en güncel başlığı 'polislere teşhis' skandalı idi. Polislerin suçlu gibi sıraya dizildiği olayın kahramanları AK Parti Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu ile oğlu da parti yöneticilerine ifade vermek için genel merkeze geldi.  Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ihraç imasında bulunduğu Türkoğlu, yaşanan olay ile ilgili Erdoğan'a bilgi verdi.

     Dış politika başlıklarının ağırlıklı olarak ele alındığı MKYK'da tüm yönleri ile Suriye'de yaşanan gelişmeler ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yarın gerçekleşmesi planlanan Barzani görüşmesi de ele alındı. 

Çankaya Köşkü ile AK Parti arasındaki 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' polemiği, Eylül ayında yapılması planan büyük kongre ile ilgili çalışmalara ve HAS Parti ile bütünleşme süreci ile ilgili değerlendiremeler de MKYK masasında olan başlıklar arasında idi.

 

  
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:19

İLGİLİ HABERLER