Asayiş
  • 24.1.2015 14:12

Teyze yeğeninin kocasına göz koyunca

Yasak aşkta çifte infaz.. Vicdansız teyze, yeğeninin kocasıyla birlikte oldu. Teyzedamat, aşklarına engel gördükleri eşlerini gözlerini bile kırpmadan öldürdü

 

 

Yasak aşkta çifte infaz
Bu kadarına da pes' dedirten olay Aksaray'da yaşandı. İlk evliliğinden 6 yaşında bir kızı olan Leyla Salman (23), 4 yıl önce ikinci evliliğini Feyzullah Kılıç ile yaptı. Feyzullah düğünlerde kameramanlık yaparak ailesini geçindiriyordu. Leyla'nın evliliği mutlu gidiyordu. Ancak Feyzullah, eşinin evli olan 35 yaşındaki teyzesi Asya Salman'a aşık oldu. İkili yasak aşk yaşamaya başladı. Feyzullah ve Asya sık sık buluşuyordu. Kocası ve teyzesi arasındaki yakınlaşma Leyla'nın da dikkatini çekiyordu. Ancak aralarında ilişki olabileceğini düşünmüyordu. Teyze Asya Salman ise 2 yıldır, nakliyecilik yapan Uğur Ünal (30) ile imam nikahıyla evliydi. Leyla'nın annesi Hatice de damadı ve kız kardeşi arasındaki yakınlığı fark edip, kızını uyarmıştı. Bu yakınlaşmadan rahatsız olan Leyla, birkaç kez eşiyle konuştu ama Feyzullah her seferinde "Yok öyle bir şey" diyerek reddetti.

PLAN YAPTILAR
Uzun süre yasak aşk yaşayan Feyzullah ve Asya, eşlerini aralarında engel olarak görmeye başladı. İki aşık korkunç bir plan yapıp, Uğur ve Leyla'yı öldürmeye karar verdi. 11 Ocak günü Feyzullah ve Asya yanlarına eşlerini alıp, otomobille Ihlara Yolu Kireçlik mevkisine gitti. Burada yemek yiyen dörtlü alkol almaya başladı. Daha sonra Feyzullah arabadaki av tüfeğini alıp, eşi Leyla ve Uğur'u öldürdü. Asya olay yerinden uzaklaşırken, Feyzullah polisi arayıp cinayetleri kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi. Zanlı tutuklandı. Soruşturmayı derinleştiren polis, Asya Salman'ın da orada olduğunu belirledi. Asya Salman da cinayete yardım suçundan tutuklandı.

Harun ATALAY/TAKVİM GAZETESİ
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:40

İLGİLİ HABERLER