Asayiş
  • 13.8.2009 16:25

TİNERCİLER DUR DURAK BİLMİYOR!...

Tinerciler para vermeyen engelliyi başından bıçakladı.

ESKİŞEHİR’de gece parkta para istedikleri engelli bir kişiyi bıçakla kulağından ve çenesinden yaralayan madde bağımlısı 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Yenikent Mahallesi Planet Halı Saha yanındaki parkta saat 24.00 sıralarında yürüyen, kalp ve boynundaki rahatsızlığı nedeniyle yüzde 47 oranında bedensel engelli 34 yaşındaki Mahmut Esender’in önünü kesen ve madde bağımlısı oldukları belirtilen 22 yaşındaki Müjdat Arslanbenzer ile 19 yaşındaki Tolga Karausta ve Mamut Morozoğlu para istedi. Mahmut Esender bu kişilere engelli olduğunu belirten kimliğini göstererek, “Ben engelli bir insanım. Bende para yok” dedi. Buna rağmen Mahmut Esender’e bıçakla saldırıp sol kulağından ve çenesinden yaralayıp kaçtı.
İnşaatlarda boyacılık yaparak geçimini sağlayan ve bekar olan Mahmut Esender 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste gerekli tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen Esender, “2 bira içmiştim. Evime giderken 3 kişi önümü kesip benden para istedi. Engelli olduğumu söylememe rağmen bana saldırdılar” dedi.

HASTANE BAHÇESİNDE SALDIRMAK İSTEDİ

Polis olay yerinden kaçan Müjdat Arslanbenzer, Tolga Karausta ve Mahmut Morozoğlu’nu kısa süre sonra yakaladı. Gözaltına alınan 3 şüpheli sağlık raporu ve teşhis için Eskişehir Devlet Hastanesi’ne getirildi. Bu sırada hastane bahçesinde bulunan yaralı Mahmut Esender, ekip otosundan indirilen 3 şüpheliyi görünce ‘İşte bunlar beni yaraladı’ diyerek süphelilere saldırmak istedi. Polisler Esender’i güçlükle uzaklaştırdı.

Hastanede sağlık raporları alınan madde bağımlısı şüpheliler fotoğraflarını çeken gazetecilere saldırdı. Araya giren polisler şüphelileri ekip otosuna bindirdi. 3 şüphelinin, sorgulamalarının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER