Spor
  • 20.8.2019 21:17

Tito Puccetti: "Falcao, kesin olarak Galatasaray'da"

Canlı yayında Falcao transferi için konuştu: "Galatasaray tarihine geçecek"

Galatasaray’da gözler Radamel Falcao’nun transferinin açıklanacağı ana çevrildi. Sarı-kırmızılılar, Kolombiyalı yıldızı açıklamaya hazırlanıyor.

ESPN Kolombiya Muhabiri Tito Puccetti, Radamel Falcao transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Tito Puccetti’nin değerlendirmeleri şu şekilde:

Falcao transferinin açıklanması konusunda neden gecikme yaşandı?

Avrupa’daki gelişmeleri takip ediyoruz. Radamel Falcao, Metz’e karşı oynamadı. Ufak bir problem var. Ama Falcao’nun İstanbul’a gitmesini ve Galatasaray’a katılmasını bekliyoruz. Detaylar büyütülecek seviyede değildi.

Tito Puccetti: "Falcao, kesin olarak Galatasaray'da"

Büyük bir oyuncudan bahsediyoruz. Elbette ki küçük detaylar da böyle bir durumda önemli olabiliyor. Ama bunları tabi ki problem olarak görmemek gerekiyor. Bizim elde ettiğimiz bilgi kesin olarak Galatasaray’a katılacağı yönünde.

"Falcao, Galatasaray taraftarlarından çok etkilendi, bir seçim yaptı"

Monaco’nun da Falcao ile sözleşme yenileme teklifi oldu. Fakat; Falcao bir seçim yaptı. Falcao, arzuyu, tutkuyu seçti. Galatasaray taraftarlarından çok etkilendi. Yeniden bir meydan okuma durumu olması Falcao’nun tercihini belirledi. Elbette istese Fransa’da devam edebilirdi. River Plate ekibindeki gibi coşkulu bir ortamı tercih etti.

"Kolombiya'da insanlar Falcao'nun Galatasaray tercihinin doğru olduğunu düşünüyor"

Elbette ki Kolombiya’da insanlar, Falcao’nun Galatasaray’da oynamasını tercih ediyor. Monaco, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etti. Başarılı işler yaptı. Galatasaray, tüm dünyanın tanığı bir kulüp. Falcao kupaların peşinde olmak istiyor. Coşkulu bir taraftar önünde başarılı olacağına inanıyor. Kolombiya’da insanlar bunu gördüğü için Falcao’nun doğru bir karar verdiğini düşünüyor.

Falcao için görkemli bir imza töreni düzenlenecek

Galatasaray, bu transfer için önce KAP'a açıklama yapacak. Futbolcu, İstanbul'a geldikten sonra sağlık kontrolünden geçecek ve 3 yıllık sözleşmeye imza atacak. Yıldız golcü için görkemli bir imza töreni de düzenlenecek.

"Falcao, Galatasaray'da tarihe geçecek"

Falcao çok hazır geliyor. Galatasaray’da kalıcı bir performansa imza atacak. Bence çok istikrarlı, standardı yüksek bir futbol oynayacak. Bundan eminim. Galatasaray tarihine geçecek. Kalıcı başarılara imza atacak.

Güncellenme Tarihi : 20.8.2019 21:26

İLGİLİ HABERLER