Spor
  • 6.8.2009 00:01

TOLGA SEYHAN ANTEP'TE...

Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamada, teknik direktör Jose Couceiro'nun isteği doğrultusunda takıma tecrübeli bir stoper aradıklarını ve Gençlerbirliği'nden Tolga Seyhan ile 1 yıl opsiyonlu 2 yıllığına anlaşma sağladıklarını belirtti.

Kızıl, ''Tolga 32 yaşında ve 1.87 boyunda. Tecrübeli oyuncu bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyorum'' dedi.

Kızıl, Beşiktaş'tan kiralanan Batuhan Karadeniz ile yollarını ayırma kararı aldıklarını da ifade ederek, ''Batuhan, Gaziantep'e geldiğinde doktor kontrolünde, sakatlığının sürdüğü anlaşıldı. İstanbul'da yapılan kontrolde de bu sakatlığı nedeni ile 5 haftadan fazla takımda yer alamayacağı anlaşıldı. Bize şu anda hazır bir forvet oyuncusu gerekli. Bu nedenle Batuhan ile dostça el sıkışarak ayrılmaya karar verdik. Kendisine futbol hayatında başarılar diliyoruz'' diye konuştu.

Kızıl, söz verdiği golcüyü getireceğini, bunun için çalıştığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''İyi bir oyuncu hemen deyince gelmiyor. Şu anda söz verdiğim gibi kaliteli bir golcü ile görüşmelerimiz sürüyor. Ama bu hemen olmaz. Biraz sabır gerekiyor. Kulübün menfaatlerini ön planda tutuyoruz. Herkes bir kafadan konuşuyor, doğruları konuşmuyorlar. Ben konuşmadığım, açıklamadığım sürece kimse inanmasın. İhtiyacımız olan tüm mevkilere oyuncu alabiliriz. Ama hocamız şu anda bir stoper, bir de santrfor istedi. Kanatta Olcan'a çok güveniyor, bu nedenle bu transferden vazgeçtik.''

Bu arada, Gaziantepspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Jose Couceiro yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde, teknik ve taktik çalışmalar yapıldı. Ivan De Souza sahada koşunun ardından salonda çalıştı. Antrenmana, tedavisine devam edilen kaleci Murat Şahin katılmadı. Antrenman yenileme çalışmasıyla tamamlandı. Yeni transfer Tolga Seyhan'da çalışmalara katıldı.
Kulüp Başkanı Kızıl da, antrenmanı izledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:55

İLGİLİ HABERLER