Spor
  • 30.10.2012 19:09

Toraman ve Fernandes'e piyango!

Siyah beyazlı kulübün futbol komitesi, teknik direktör Samet Aybaba'nın da olumlu raporu üzerine iki futbolcunun uzun yıllar kulüpte kalmasını sağlamak için harekete geçecek.

LigTv'nin internet sitesinin haberine göre; Samet Aybaba'nın yıllardır siyah beyazlı formayı giyen ve kaptanlık yapan İbrahim Toraman'ın hem sahadaki performansından hem de takım üzerindeki etkisinden memnun olduğunu ve bunu yöneticilere ilettiği öğrenildi.

Maçlardaki üstün performansı yanında antrenmanlarda da istekli ve arzulu çalışmasıyla gençlere örnek olan Fernandes'in sözleşmesinin uzatılması için de Samet Aybaba'nın yönetimden istekte bulunduğu belirtildi.

Ekstra antrenmanlar yapan, Samet Aybaba, "hadi antrenman bitti, bırakın" denemesine rağmen çalışmalara devam eden, çift kale maçları "atan kazansın" diyerek uzatmak isteyen Fernandes'in bu futbol ve çalışma arzusu siyah beyazlı teknik heyet yanında yöneticileri de mutlu ediyor.

İbrahim Toraman'ın 31 Mayıs 2013'te, Manuel Fernandes'in de 31 Mayıs 2014'te sona erecek sözleşmelerini uzatmayı isteyen siyah beyazlı yönetimin, önümüzdeki haftadan sonra iki futbolcuyla görüşmelere başlayacak.

Bu arada teknik direktör Samet Aybaba'nın yarın Ofspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında sahaya süreceği kadroda genç futbolculara şans vereceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:35

İLGİLİ HABERLER