Yaşam
  • 30.10.2008 06:40

TÖRENDE KIZLARIN PARFÜMÜ ERKEK ÖĞRENCİYİ BAYILTTI

ZONGULDAK -İHA- Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde, bir öğrenci yanındaki arkadaşlarından gelen parfüm kokusuna dayanamayarak bayıldı.
Filyos beldesi şehir stadında yapılan kutlama törenlerinde geçiş merasimine katılan Melek Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi öğrencisi Okan Verimbaş (16), sırada beklerken çevresindeki parfüm kokusundan rahatsızlandı. Öğretmeninden izin alarak sıradan ayrılmaya çalışan Okan Verimbaş bir anda yere yığıldı. Törende sağlık görevlileri ve ambulansın bulunmaması nedeniyle öğrenciye arkadaşları ve öğretmenleri müdahale etti. Güçlükle ayıltılan Okan Verimbaş, otomobile bindirilerek nöbetçi eczaneye götürüldü.
Dinlendirilip tansiyon ve nabzı ölçülen Verimbaş, tekrar stada getirildi. Burada yedek kulübesinde bekletilen Okan Verimbaş'a öğretmenleri ısrarla aç olup olmadığını sordu. Öğretmenlerine aç olmadığını belirten Verimbaş, "Karnım aç değil. Yanımda para da var. Acıktığımı hissetsem yerdim. Parfüm kokusu aldım. Parfüm kokusuna alerjim var. Kokuyu alınca midem bulandı, kendimi kaybettim yere düştüm. Yere düşünce çenem sıyrılmış" dedi.
Verimbaş, yedek kulübesinde bekletilerek töreni buradan izledi. Tören boyunca bir arkadaşı ve öğretmeni sırayla Verimbaş'ın yanında nöbet tuttu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, şiirler okunmasının ardından geçiş merasimi yapıldı. SERHAT DEMİR-SELAHATTİN ADIGÖZEL

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:51

İLGİLİ HABERLER