Spor
  • 12.3.2018 00:58

Toroğlu: Ben olsam Gomis'e attırmazdım

A Spor Yorumcusu Erman Toroğlu, Bafetimbi Gomis'in 20. dakikada kaçırdığı penaltıda gözlerden kaçan bir detaya dikkat çekti. Gomis'in ligin ilk yarısındaki Konyaspor maçında da penaltı kullandığını hatırlatan Toroğlu, "Kaleci yediği golü unutmaz. Ben olsam penaltıyı Gomis'e attırmazdım" dedi.

Galatasaray Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor'la karşılaştı. Maçın ilk yarısı Atiker Konyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanırken, G.Saray Bafetimbi Gomis'le bir penaltıdan faydalanamadı. İşte Toroğlu'nun yorumları...

"ETO'O GİBİ BİR İSİM G.SARAY'DA YOK"
Jahovic'in yerine Eto'o oynuyor. Biraz kilo fazlası var ama Eto'o resmen sahanın içindeki teknik direktör. Galatasaray takımında öyle bir adam yok. Selçuk onu yapamaz. Bu farklı bir boyut. Sergen sahanın kenarına bile gelmiyor. Çünkü gerek duymuyor. Eto'o hallediyor. Gomis top gelecek gol atacak. Gomis'le bağlantılı adamların önünü kesmişler. Elektrik hatların bağlantılarını kesmiş. Feghouli ile Rodrigues'i çizgiye indirmiyorlar. Gomis kaleye yüzü dönük top alamaıyor. Kaleye arkası dönük topla buluşabiliyor. Verkaç veya uzaktan şutla gol arayabiliyorlar sadece. Gomis'i eziyorlar içeride.


"Gomis, ligin 6. haftasındaki Konyaspor maçında penaltı vuruşunu gole çevirmişti. Fransız golcü, penaltıda yine aynı köşeyi seçince kaleci Serkan penaltıyı kurtardı."

"GOMİS'İN İLK YARIDAKİ PENALTISI SERKAN İÇİN AVANTAJ OLDU"
Gomis, sezonun ilk yarısında Konyaspor'a attığı penaltının aynısını attı. Kaleci yediğini bilir. Serkan'ı avantajlı duruma getirdi. Gomis ilk yarıda o golü atmışsa ben teknik adam olarak penaltıyı ona attırmam.

Güncellenme Tarihi : 11.3.2018 22:14

İLGİLİ HABERLER