Spor
  • 14.5.2021 12:35

Toroğlu : Mustafa Cengiz'i papazlar hasta etti

 Erman Toroğlu'ndan şampiyonluk maçları öncesi çok konuşulacak sözler! "Bu tip maçlarda yabancı futbolculara...

Süper Lig'de şampiyon Cumartesi günü oynanacak maçların ardından belli olacak. Sabah Spor yazarı Erman Toroğlu, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Göztepe-Beşiktaş ve Galatasaray-Yeni Malatyaspor karşılaşmaları öncesi çarpıcı ifadeler kullandı.

Sabah Spor yazarı Erman Toroğlu, büyük ihtimalle Süper Lig'in şampiyonunu belirleyecek olan Göztepe-Beşiktaş ve Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçlarında forma giyecek yabancı futbolculara dikkat çekti ve çarpıcı ifadeler kullandı. Tarih 14 Nisan... G.Saray Başkanı bir açıklama yapıyor, futbolcular için söylediği şunlar: "Galatasaray'ın ayağa kalkması gerekiyor. Özellikle futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları gerekiyor. Ölümüne mücadele etmeleri gerekiyor. Ben orada çıldırıyorum, futbolcular nerede o zaman? Futbolcularımız bunu neden yapmıyor? Adamın ipinde değil..."

Teknik adam için de söyledikleri var. Bu tarihte bitime 9 hafta var... G.Saray liderden 8 puan, F.Bahçe'den 4 puan geride. G.Saray Başkanı, yukarıdaki cümleleri söyledikten sonra bir anda hedef oluyor. 'Bir başkan böyle konuşur muymuş, bir başkan bunları kamuoyu önüne atar mıymış, bir başkan bunları kapalı kapılar ardında söylemeliymiş.' Yav beyler siz kimi aldatıyorsunuz? Herkesi mi aptal zannettiniz?

Bir başkan hele ki G.Saray başkanı gibi bürokrasiden gelen bir başkan sizin düşündüğünüzü düşünmeyecek kadar aptal mı? Adım gibi tahmin ediyorum bu başkan bu yaptığı ikazları gerekli zamanlarda hem teknik ekibe hem oyunculara yapmıştır. Neticeyi alamayınca da bakmıştır ki artık başka çıkış noktası yok, gemileri yakmıştır.

Peki arkadaşlar şimdi soruyorum; Belhanda'yı yollayan yönetim, Babel'le sorunları olan yönetim, zaman zaman da Terim'le sorunları olan yönetim... Bu hafta Galatasaray şampiyonluk maçı oynayacak ve lider Beşiktaş'la puan puana... 1 puan da Fener'i geçmiş durumda.

BAŞKANI PAPAZLAR HASTA ETTİ

Ne değişti de takım bu hale geldi? Gene hatırlayın başkan, bu demecinden bir iki hafta önce Alanya yenilgisi sonrası "Keşke gençlerle oynayıp da yenilseydik" dedi. Çünkü artık G.Saray'da papazlar iyice menajerleriyle beraber küstahlaşmaya başlamışlardı. G.Saray başkanını önce G.Saray'ın içindeki büyük papazlar hasta ettiler, sonra da Fatih Terim ve takım. Başkan baktı ki herkes seyirciye oynuyor.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2021 13:00

İLGİLİ HABERLER