Spor
  • 10.7.2009 18:16

TORONTO TARAFTARI HİDO'DAN UMUTLU

ANKARA - Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Toronto Raptors'a transfer olan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Raptors taraflarının yeni gözdesi.
Kulübün resmi internet sitesinde 'Hido' için yapılan ankete göre, Kanada ekibinin taraftarları, milli basketbolcunun bu sezon 'All-star' olacağına inanıyor. ''Bu sezon Hidayet Türkoğlu'ndan beklentileriniz nedir'' sorusu yöneltilen ankete yaklaşık 6 bin kişi katılırken, milli oyuncunun bu sezon all-star olacağı seçeneğine yüzde 41 oy çıktı. Taraftarlar, Türkoğlu'nun her maça ilk 5'te başlayacağı şıkkına da yüzde 30 oranında oy verdi. Tecrübeli oyuncu için ''play-offlarda kahraman olur'' şıkkına ise yüzde 22 oy verildi. Türkoğlu, takımın en değerli oyuncusu (MVP) olur seçeneği ise yüzde 7'de kaldı.
''Bay son çeyrek'' lakaplı Türkoğlu ile ilgili yapılan anket kulübün resmi internet sitesinde devam ediyor.
Toronto Raptors'ın resmi internet sitesi, ziyaretçilerine Hidayet Türkoğlu'nun görüntüleriyle açılıyor.
Sitede, ''Toronto'ya hoşgeldin Hido'' başlığı altında Hidayet'in geçen sezon play-off'ta Philadelphia 76Ers ile oynanan karşılaşmada son saniyede attığı üçlük sayılık basketin görüntüsü, ziyaretçileri karşılıyor.
Görüntüye yapılan animasyonla milli basketbolcunun Orlando Magic formasının Toronto Raptors formasına dönüştürüldüğü dikkat çekiyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:21

İLGİLİ HABERLER